Selectează o Pagină

Adezivi pentru acoperiri elastice, textile si din lemn

Adeziv in dispersie apoasa pentru finisaje murale de orice tip: tapet vinilic sau sau textil su suport de hartie, impaslitura, tapet din fibra de sticla, mocheta cu suport de poliester, montate la interior pe suport absorbant.
Adeziv acrilic in dispersie apoasa, universal, de interior, pentru orice tip de covoare PVC sau linoleum cu suport de iuta sintetica, montate pe pardoseli cu suprafata absorbanta.
Adeziv acrilic cu priza rapida in dispersie apoasa, fara solventi, pentru mochete sau covoare vinilice omogene sau heterogene montate la interior pe pardoseli cu suprafata absorbanta.
Adeziv acrilic universal in dispersie apoasa pentru montajul de mocheta cu orice tip de suport, imbracaminti vinilice aplicate la interior pe pardoseli sau pereti cu suprafata absorbanta.
Adeziv permanent pentru mocheta in dale, dale de PVC sau pardoseli flexibile in dale.
Este un adeziv pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, cu un continut foarte mic de substante organice volatile (COV).
Adeziv universal de inalta performanta, fara solventi, cu timp deschis foarte extins, de interior, pentru montarea pardoselilor din cauciuc, a imbracamintilor din PVC omogen sau eterogen, LVT, VCT, vinilice, poliolefinice, cauciuc, linoleum cu iuta naturala sau sintetica, mocheta de orice tip, montate pe suport absorbant sau neabsorbant.
Adeziv in dispersie apoasa pentru montajul pardoselilor conductive din vinil, cauciuc si a acoperirilor textile.
Adeziv epoxipoliuretanic bicomponent, de interior sau exterior pentru covoare groase din cauciuc de tip sport (pardoseli sportive), gazon sintetic, covoare PVC, pentru trafic intens, montate pe pardoseli cu suprafața absorbantă sau neabsorbantă.
Adeziv epoxipoliuretanic bicomponent cu vascozitate redusa, de interior sau exterior, pentru imbracaminti din cauciuc, PVC, linoleum, montate pe pardoseli cu suprafata absorbanta sau neabsorbanta.
Adeziv de contact, policloroprenic, in solvent, cu aplicare pe suport si pe finisaj, cu priza imediata, pentru plinte si profile din PVC, covoare din PVC, pluta cu suport din PVC, montate pe pardoseli sau pereti cu suprafata absorbanta sau neabsorbanta.
Adeziv vinilic cu continut redus de apa, cu priza rapida, pentru parchet cu lamele de mici dimensiuni, lipit pe sape pe baza de ciment, pardoseli existente din lemn, placi PFL, excluzand suporturile neabsorbante.
Adeziv epoxipoliuretanic bicomponent, pentru parchet masiv cu lamele de mari dimensiuni, montat pe sape de ciment, absorbante sau neabsorbante.
Adeziv silanic monocomponent, fara izocianati, pentru lipirea parchetului masiv sau stratificat, de orice dimensiune, pe sape pe baza de ciment sau anhidrite (ipsos/sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante.
Adeziv expansiv pe baza de rasina poliuretanica monocomponenta, fluida, cu intarire rapida.
Se foloseste la lipirea elementelor de parchet care suna a gol dupa montaj.
Adeziv vinilic cu continut redus de apa, cu priza rapida, pentru parchet cu lamele de mici dimensiuni, lipit pe sape pe baza de ciment, pardoseli existente din lemn, placi PFL, excluzand suporturile neabsorbante.
Adeziv bicomponent epoxipoliuretanic pentru parchet masiv cu lamele de dimensiuni medii (L = max. 60 cm) si orice tip si dimensiune de parchet stratificat, lipit pe sape pe baza de ciment sau anhidrite (ipsos/sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante din marmura sau mozaic.
Adeziv poliuretanic bicomponent, fara solvent, cu emisii foarte scazute de compusi organici volatili pentru toate tipurile de parchet.
Adeziv poliuretanic monocomponent cu intarire la umiditate, pentru parchet masiv sau stratificat, de orice tip si dimensiune, lipit pe sape clasice pe baza de ciment sau anhidride (ipsos/sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.
Adeziv silanic monocomponent, fara alunecare pe verticala, cu intarire la umiditate. Se aplica sub forma de cordoane la lipirea elementelor pentru trepte, contratrepte, plinte sau la montarea de parchet triplu stratificat.
Solutie pentru curatarea urmelor de adezivi reactivi monocomponenti poliuretanici, bicomponenti epoxipoliuretanici sau bicomponenti poliuretanici, dupa montarea parchetul gata lacuit.
Call Now Button