Selectează o Pagină

Mana curenta SPM

Mana curenta SPM – Sprijin atunci cand ai nevoie – cand esti batran, bolnav sau te misti foarte greu. Mana curenta, un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca dintr-un spital. Francezii de la SPM au proiectat cateva sisteme de mana curenta, adaptabile oricaror cerinte de forma, coloristice sau functionale.
Un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca dintr-un spital, policlinica sau camin de batrani. Te ajuta si te sustine.
Sunt echipate cu garnituri bacteriostatice. Nou: Articulatii mobile la imbinari.
Produs nou 2014, cu inovatii complexe, in 3 variante de finisaj – anodizat, imitatie lemn si finisaj PVC. Prevazut cu inele de protectie bacteriostatice la imbinarile dintre elemente si elemente cu posibilitatea de reglare unghiulara intre 90 si 135 grade.
Mana curenta, cat si protectie pentru perete, aceasta balustrada beneficiaza de sistemul patentat Autoclip® ce faciliteaza instalarea sistemului.
O combinatie intre tehnologie si design, gama Starline este solutia ideala pentru toate zonele de coridor drepte sau curbe din cladiri publice : spitale, clinici, azile de batrani, hoteluri, birouri. Imbinarile sunt bacteriostatice.
O combinatie intre tehnologie si design, gama Starline Decowood este solutia ideala pentru toate zonele de coridor drepte sau curbe din cladiri publice : spitale, clinici, azile de batrani, hoteluri, birouri. Imbinarile sunt bacteriostatice.
Call Now Button