Selectează o Pagină

PARDOSELI ANTIDERAPANTE

Pardoseli dedicate spatiilor unde riscul de alunecare este mare (bucatarii industriale, spalatorii, rampe, coridoare, trepte), spatiilor de productie cu risc si spatiilor din vecinatatea piscinelor, vestiare, bai-dusuri, toilete. Clase de antiderapanta R10, R11 sau R12, in functie de specificul spatiilor

Pardoseala vinilica, eterogena, antiderapanta R10 – Safety., tip covor PVC. Tratament de suprafata PUR – curatare si intretinere facila, ranforsare cu fibra de sticla pentru stabilitate dimensionala si rezistenta, strat uzura 0,85 mm – durabilitate.
Pardoseala vinilica, antiderapanta R10 – Safety. Tratament de suprafata Sparclean® pentru usurinta curatare | intretinere, strat de uzura 1,16 mm – durabilitate si rezistenta, fabricat si in gama acoustic CFT cu o absorbtie fonica de 16 dB.
Pardoseala vinilica, antiderapanta covor PVC, eterogen. Recomandarea nr. 1 pentru bucatariile industriale. Pardoseala vinilica, eterogena, antiderapanta R10. Cristale minerale incastrate in stratul de uzura avand 1,16 mm grosime pentru o rezistenta si durabilitate maxima. Are strat suport textil si o grosime de 2,5 mm.
Pardoseala vinilica, eterogena, antiderapanta, covor PVC. Design exclusivist – optiunea arhitectilor in gama pardoselilor antiderapante. R10 atat pe uscat cat si pe umed, trafic incaltat su descult. Recomandari in zone SPA, vestiare, bai, zone umede (dusuri), rampe, trepte, scoli, gimnazii zone cu risc de alunecare.
Pardoseala vinilica eterogena, covor PVC, avand maxim de antiderapanta R12 datorita particolelor de cristale minerale inserate in stratul de uzura de 1,12 mm grosime.
Pardoseala vinilica eterogena, antiderapanta R11, atat pe umed si pe uscat, in conditii de trafic cu talpile goale cat si cu incaltaminte.
Call Now Button