Selectează o Pagină

Protectii colturi SPM

De cele mai multe ori colturile sunt predispuse lovirii sau mudaririi excesive, de aceea este nevoie de aplicarea unor protectii speciale. Gerflor a dezvoltat o gama variata de profile, prin divizia sa, SPM. Acestea sunt prezentate in doua variante: cu banda adeziva pentu zonele expuse unui impact usor si mediu sau cu structura de aluminiu pentru zonele cu trafic intens – extrem. Toate, insa, au aceleasi proprietati: rezistenta la impact, curatare facila si proprietati antibacteriene.
Protectiile de colt sunt disponibile in variante multiple, pentru colturi de 90o sau colt cu unghi variabil, toate protectiile fiind clasificate in clasa de foc Bs2d0 asftel fiind posibila utilizare in zone comerciale si cu destinatie medicala.
Un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca dintr-un spital, policlinica sau camin de batrani. Te ajuta si te sustine.
Sunt echipate cu garnituri bacteriostatice. Nou: Articulatii mobile la imbinari.
Profila 30 sau Profila 50 este un profil de protectie a colturilor cu unghi de 90 grade, cu banda adeziva pentru fixare, insa in zonele comerciala se recomanda utilizarea unui adeziv suplimentar. Modelul Profila 30 poate proteja, de asemenea, si anumite muchii ale usilor.
Cornea – SPM Gerflor Group reprezinta o protectie eficienta a colturilor cu unghi de 90o , expuse traficului, in zonele de intrare sau coridoare din clinici, spitale, laboratoare, bucatarii, scoli sau magazine. Se poate monta in zone unde se utilizeaza carucior, targa sau alte echipamente care pot deteriora colturile la impact.
Call Now Button