Selectează o Pagină

Protectii pereti SPM

SPM producator francez de protectii pentru pereti, usi, colturi si mana curenta, avand ca piata tinta cladirile din mediul sanitar – spitale, clinici medicale, azile batrani ofera o gama coloristica si de produse adaptabila oricarei cerinte de functionalitate si design.
Atat rezistente, cat si cu rol decorativ, placile de protectie Contact au rolul de a preveni deteriorarea usilor si a peretilor expusi contactului cu mobilier, scaune, traficului cu carucioare pe coridoare, camere sau sali de asteptare din clinici si spitale, scoli, universitati, hoteluri, restaurante, birouri.
Montat pe un nivel sau doua, protejeaza peretii expusi traficului intens pe coridoare, zone de intrare, zone de depozitare, regasite de obicei in spitale, clinici, azile de batrani, laboratoare, hoteluri, restaurante, scoli, magazine, samd.
Produs inovativ 2014 – sina protectie perete cu latimea 180 mm, grosime totala 25 mm finisaj PVC 100% bacteriostatic (antibacterian) cu grosimea de 2,5 mm.
Panoul de protectie Decocare Gerflor combina mesajul public educativ cu protectia efectiva pentru pereti in zonele de trafic intens.
Panouri pentru protectia peretilor sau a suprafetelor mari. Ideal pentru bloc operator si camere albe, aceste panouri sunt potrivite si in camere sau coridoare (spitale, scoli, samd)
Acest panou de protectie pereti este special dezvoltat pentru zone expuse unui risc mare de infectie pentru a preveni imbolnavirea in spitale si reducerea raspandirii microbilor.
Panourile de protectie Decofresc sunt disponibile in doua variate: pentru cladirile publice, cu forme decorative: Valuri si Nori sau pentru crese – spitale copii, cu modele tematice naturale. Eleganta acestora este completata de rezistenta la impact si igiena.
Se recomanda instalarea acestora in spitale pentru copii, gradinite, after-school. Culorile se potrivesc perfect cu gama de culori a panourilor de protectie DECOCHOC.
O combinatie ideala intre un panou de protectie perete cu rezistenta foarte mare la impact si o solutie decorativa personalizata. Se pot printa: imagini, fotografii, logo-ul companiei, text sau desen.
Aceasta gama de panouri nu numai ca protejeaza peretii dar si evidentiaza interioarele intr-o maniera originala.
Panou protectie pereti imitatie lemn – lambriu, DECOWOOD cu dimensiune 3 m x 1.3 m, care se poate utiliza in clinici medicale, scoli, gradinite, hoteluri, restaurante sau spatii birouri.
O combinatie ideala intre un panou de protectie perete cu rezistenta foarte mare la impact si o solutie decorativa personalizata. Se pot printa: imagini, fotografii, logo-ul companiei, text sau desen.
Call Now Button