Selectează o Pagină

Protectii usi SPM

Protectii la socuri / impact sau la murdarire a usilor normale sau batante, in special in mediul sanitar sau invatamant.

Modele diverse, protectie la nivelul clantei, al picioarelor sau pana la jumatate din usa. Pot fi inserate numere sau divrese modele,etc.

Protectii ale usilor la nivelul loviturilor de picior – Contact 200 si Contact 350 si pana la 1/2 din inaltimea usii Decochoc, Decoclean, Decotrend sau Decowood, simple, fara o forma speciala, avand in principal un rol functional – protectie impotriva lovirii, socurilor mecanice, zgarierii, murdariei, s.a.
Au rol functional – protectie a usii la socuri / lovituri / zgariere / abraziune cat si rol decorativ prin forma special decupata din panou.
4 modele de baza (vezi imaginile mai jos) ce pot fi executate in 30 culori (vezi panourile Decochoc pentru gama de culori).
Cu o imagine mai vie datorita combinatiei a doua culori si un design deosebit, protectiile decorative din doua culori pot incadra usile in ambientula arhitectural si de imagine dorit.

Panourile Decochoc, Decoclean, Decowood sau Decotrend pot fi indoite prin termoformare astfel incat sa acopere elemente complexe in forma de L, U sau unghiuri multiple.
Decupaje speciale din panouri Decochoc pentru protectia usilor in zona mediana (manerelor si sistemelor de inchidere-deschidere a usilor).
Se pot insera cifre si alte elemente de signalistica (animale, pasari, etc) pe panoul de protectie a usii, ca in imaginile de mai jos.
Call Now Button