Selectează o Pagină

PVC ETEROGEN

Inovatie | Tehnologie | Specificatii unice | Pardoseli pentru destinatii cu trafic extrem, cu o durata de viata ce poate depasi 20-25 ani !

Pardoseli cu fabricatie complexa, avand mai multe straturi, destinate zonelor cu trafic intens-extrem – culori si design superioare pardoselilor omogene datorita continutului mai mare de vinil (100% PVC), rezistenta mai buna la zgariere, abraziune si trafic la cele cu strat uzura >1 mm (Taralay Premium).

Disponibile in doua variante eterogene CPT (compact) 2 mm grosime – pictograma in catalog: avand o rezistenta foarte buna la amprentare (identation) si eterogene CFT (confort – acoustic) >3 mm grosime – pictograma avand ca principal avantaj o absobtie fonica buna si un confort sporit la pasire.

Stratul de uzura este protejat cu tratamentul Protecsol® 2 un avantaj unic adus de Gerflor in ceea ce priveste curatenia si intretinerea. Pentru exemplificare se poate realiza testul cu iod, eosina sau carioca, comparativ cu orice alt produs pentru a nota diferentele.

Diferente semnificative intre pardoselile CPT (compact) si cele CFT (comfort) sunt: absorbtia fonica pana la 16 dB la CFT, vs. 8 dB la CPT si amprentarea reziduala de 0,02 mm la CPT vs. 0,06 mm la CFT. De asemenea clasificarea la foc Bfl-s1 pentru CPT vs. Cfl-s1 la CFT.

Stratul de uzura >1 mm, tratamentul Protecsol® 2 sunt identice la ambele tipuri de fabricatie compact sau confort in gama Taralay Premium.

Pardoseala vinilica, eterogena – cocvor PVC | Strat de uzura > 1 mm, compact, colorat in masa, 100% vinil (fara filer sau lianti de umplere).
Rezistenta la zgariere, abraziune, agenti chimici (tratament Protecsol®2 Technology) | Raport optim Performanta / Calitate – Pret !
Pardoseala vinilica eterogena – covor PVC, strat uzura >1 mm, compact, dens, 100% pur vinil (fara filer sau elemente de adaos), aceeasi culoare si design in toata grosimea.
Pardoseala vinilica, eterogena, covor PVC. Start uzura >1 mm, 100% vinil (fara filer sau lianti de umplere), pentru amenajari in care rezistenta la zgariere, abraziune si la agenti chimici precum si design-ul si clasa de curatenie sunt factorii cei mai importanti.
Pardoseala cu cel mai spectaculos design din gama Taralay Premium – un melanj de granule vinilice, comprimate sub presiune care ofera un aspect perlat, cu irizatii metalice, inconfundabil.
Pardoseala vinilica, eterogena, covor PVC – strat uzura compact 0,75 mm, 100% vinil cu design in toata masa. Tratament Protecsol®. Antiderapanta R10.
Pardoseala vinilica, eterogena – covor PVC, strat uzura > 1 mm, 100% pur vinil – fara filer sau material de umplere. Design exotic, pastelat, culori vii, puternice, o pardoseala cu …personalitate – gama Premium.
Pentru noua gama Taralay Impression Gerflor a primit IDA 2107 (International Design Awards). Culori, design si inviatie la creativitate ! O gama versatila, ce poate fi utilizata in amenajari multiple dand culoare, individualizand spatiile in corelare cu noile trend-uri din amenajarile interioare.
Pardoseala vinilica, eterogena – covor PVC, format rola. Strat de uzura transparent 0,7 mm (CPT) | 0,65 mm (CFT). Model printat in 6 variante de design.
Pardoseala vinilica, eterogena, covor PVC – format rola, strat de uzura > 1 mm destinata spatiilor cu trafic extrem. Protecsol®2 Technology.
Pardoseala vinilica, eterogena, covor PVC, cu strat de uzura din vinil 100%, calandrat, compact, fara filer.
Call Now Button